Bel mij terug

Beoordelingen

Beoordeling plaatsen
Dennis & Miranda - 09-09-2022
Na een vlot verlopen gesprek en toegestuurde offerte een afspraak gemaakt binnen 1 week om een nieuwe ventilatiebox te laten plaatsen en de kanalen te laten reinigen. Vandaag kwam Justin langs, gaf prima uitleg en werkt erg secuur. Alles ging uitstekend en wij zijn erg tevreden. Wij zullen dit bedrijf zeker aanbevelen aan iedereen.
MH - 01-07-2022
Zou niet met ze in zee gaan ! Het opmaken van een offerte kost al 97,50 euro en dat wordt niet van te voren gezegd, dus dat mag helemaal niet. Dat is toch ook het hele idee van een offerte? Twee of drie laten maken en één kiezen, risico van het vak als je het niet wordt. Gezien we het maken van de offerte moesten betalen ook maar akkoord op de offerte gegeven, anders wel beetje zonde van de 97,50 euro. Offerte geeft aan verwachte duur is 3 uur met 2 man. We waren eigenlijk tijdens de werkzaamheden niet thuis, hun suggestie “geef de sleutel maar aan de buren”. Hoezo? Laat geen vreemde zomaar over de vloer. Wat achteraf blijkt, er is maar 1 persoon 1 uur aanwezig geweest maar er stond wel voor 2 man 3 uur op de rekening en of het geheel even direct betaald kon worden, stond al klaar met zijn pinautomaat. Nog nooit meegemaakt en al heel wat laten verbouwen…. Dat uiteraard niet gedaan en maar goed ook anders ben je je geld kwijt. Op mijn verzoek om de 2e persoon van de rekening te halen reageerde ze dat ze de offertekosten in minderingen zullen brengen maar dat de arbeidsuren blijven staan. Want die kloppen, komt door de reistijd(?), voorbereidende werkzaamheden, opmaken van offerte (huh, die had ik toch al betaald?) etc. Ze wilden dus 6 uur in rekening brengen voor een scheur bij de ventilatie op het dak. Ben zelf geen aannemer maar weet wel dat dat niet klopt. Uiteindelijk er best oké uitgekomen, ze zijn in dat opzicht niet onwelwillend. Of we werkzaamheden goed zijn uitgevoerd kan ik niet beoordelen, daar ga ik dan maar vanuit. Volgende keer maar op zoek naar andere partij.
Joop Beentjes - 15-06-2022
Prima, snel en vakkundig geholpen voor een hele nette prijs ????
Joop Beentjes - 15-06-2022
Prima, snel en vakkundig geholpen voor een hele nette prijs.
Ceylan Finance bv - 27-01-2022
Twee vriendelijke mannen binnen 2 uur netjes keurig nieuwe ventilator naar onze kantoor geïnstalleerd. Super bedankt
Pim Gorter - 20-01-2022
Wtw systeem bij ons geplaatst. Goede service eerlijke prijs echte aanrader!
J.Langenberg - 20-01-2022
Compleet afzuigsysteem in huis geleverd en geplaatst. Zeer goede service en aardige monteurs zeker een bedrijf voor dat wij de volgende keer zullen in huren.
Vincent te Wierik - 17-01-2022
Zeer tevreden over de service van JCB Ventilatie. Mijn CV Ketel is vakkundig geplaatst. Top!
Elysia Brenner - 17-01-2022
Ventilatie onderhoud en reparatie:
 
Goed bereikbaar, snel gedaan, redelijke prijs, heel vriendelijk. Zeker een aanrader.
Niels Otterspoor - 17-01-2022
Zeer vriendelijk en meedenkend, hebben top werk geleverd zou hun zo weer benaderen voor een volgend project
Maarten Wigman - 17-01-2022
Keurige reparatie van druppelend toilet, vlotte communicatie en snelle afhandeling.
Hulde voor dit bedrijf
Joost Fledderus - 17-01-2022
We hadden een koudelek in onze afzuigkap. Is door het bedrijf snel en professioneel opgelost met een vlinderklep. Klantvriendelijk, netjes en vooraf de prijs gecommuniceerd.
Herman Terra - 17-01-2022
Plaatsen van ventilatiesysteem in badkamer & toilet
Het werk is netjes en professioneel gedaan. Ook werd er duidelijk gecommuniceerd over de mogelijkheden van het plaatsen en de gevolgen die erbij horen.
Vriendelijke vakman die ons geholpen heeft.
Absoluut een aanrader
Mvg
Herman
Hai Nguyen - 14-01-2022
Recent hebben wij een nieuwe mechanische ventilatie laten plaatsen door het bedrijf JCB Ventilatie Oostzaan. Over het plaatsen van de mechanische ventilatie en de werking ervan zijn wij zeer tevreden. Het begin van het traject was wel verwarrend. We hebben een vrijblijvende offerte aangevraagd, maar wij moesten een aanbetaling doen. Dit was niet vooraf gemeld op werkspot.nl of via de mail. Een onaangename verrassing. Uiteindelijk hebben wij de opdracht wel door hen laten uitvoeren. De werklui die de klus hebben uitgevoerd zijn vriendelijk.
Thomas Blokhuis - 14-06-2021
Goede uitleg en keurig werk afgeleverd. Ik ga hen volgende keer weer bellen voor onderhoud van mijn mechanische ventilatie.
Robert Reijnders - 12-05-2021
Erg blij met de kundigheid en snelheid waarmee de klus gedaan is. Goede, vlotte en duidelijke communicatie.
Julio Alva - 10-04-2021
Zeer goede en snelle service, reageren op tijd en komen afspraken na. Zeer fijn zaken doen met JCBventilatie
Sanne Stevens - 08-03-2021
Mijn badkamerventilator is goed geplaatst. Vriendelijk personeel, goede communicatie in het maken van de afspraak.
Fred van der Wiel - 28-02-2021
JCB Ventilatie heeft bij ons de mechanische dakdoorvoer vervangen i.v.m. lekkage.
Ben hier zeer tevreden over. Men nam tijd voor de klus en vertelde wat men ging doen en na uitvoering wat men heeft gedaan dit d.m.v. foto's.
Waren vriendelijk en kwamen afspraak na.
Voor een volgende klus zal ik ze zeker weer benaderen.
Tim v Ae - 18-01-2021
Kwaliteit, Professionaliteit, Responsiviteit, Stiptheid
Marc van Eeden - 14-01-2021
JCB heeft de daktoevoer op een goede manier verwijderd. Het gat dat onstond in het dak hebben ze vakkundig gedicht. Heel tevreden over de uitvoering. Correct en vriendelijk in het contact. Zeker aan te bevelen!
Dylan Schuitemaker - 12-11-2020
Very quick and perfectly installed back my ventilation pipe in the kitchen. Very responsive and good communication, would definitely call them to do another job
Pim - 10-09-2020
Gebeld voor kruipruimte overstroming/lekkage.
Telefoon werdt beantwoord, afspraak gemaakt, prijs afgesproken, binnen afgesproken tijd aanwezig.
Klus geklaard, zeer tevreden ook een goed tarief
Vera IJfs - 06-09-2020
Ontzettend tevreden over JCB.  Ons toilet moet snel vervangen worden en dat was binnen no-time met JCB geregeld. Vakwerk!
Adil Yahyaouy - 14-08-2020
Alpha Ventilatie kon mijn probleem niet verhelpen en biedt totaal geen service aan. JCB Ventilatie kon al meteen makkelijk het probleem opsporen en repareren. Monteur was erg vriendelijk en professioneel!
Service: Buizen repareren
Sylvester Hemels - 17-07-2020
Ik heb JCB ventilatie donderdag gebeld voor kanalen reiniging, volgende dag waren ze er. Top service en vakkundig personeel! Zeker een aanrader.
NR H - 12-07-2020
Op werkspot een reparatieverzoek geplaatst. Binnen een uur was er al een monteur, die het probleem met ons toilet snel verholpen heeft. Super!
Tony Roelofs - 19-06-2020
Top werk kan niet anders zeggen had een water lekkage via mijn dak loods stond onderwater zijn meteen aan de slag gegaan alles opgelost petje af wat een toppers.
Marlies Kooiman - 06-06-2020
Mannen van JCB zijn top! Nette communicatie, houden zich aan hun afspraken, werken netjes en professioneel, zijn vriendelijk - en bleven ook vriendelijk toen de klus flink tegenviel. Ik zou ze zeker inhuren!
Antonio Grasso - 17-05-2020
Lekkage in mijn WTW systeem goed verholpen. Alles werkt weer prima.
Top service en snel geholpen.
Service: Lekken opsporen en repareren
Anita Pronk - 16-05-2020
Goed werk geleverd, kwamen op tijd. Extra klusje erbij zonder extra te rekenen opgelost. Flexibel, professioneel en vriendelijk.
Dennis Loenen - 28-04-2020
Ben zeer tevreden vrijdag waren ze langs gekomen voor het vervangen van me
Vloerverwarming unit deze was in een slechte staat hij was 2 uur bezig geweest en alles zeer netjes aangesloten . Aanrader
Helen - 22-04-2020
Meer dan 100 zeer vervuilde ventilatiekanalen gereinigd, en meerdere units geplaatst. Prima bedrijf, komen gelijk snel opdagen, altijd keurig op tijd, en absoluut een aanrader.
Zeer prettig zaken doen met Jordy, en voor ons als school absoluut een vastigheid voor de toekomst.
Puck Pereboom - 22-04-2020
Vandaag hebben we een ventilatiesysteem in onze badkamer laten plaatsen door JCBventilatie. Netjes gewerkt, ze komen afspraken na en zijn vriendelijk.
Candy Post - 02-04-2020
Installeren van ventilatieroosters in bestaande kozijnen: keurig werk verricht, prima op tijd, alles netjes achtergelaten, en het was ook nog eens heel gezellig :)
Arwin Zonneveld - 28-03-2020
Heeft de lekkage snel gevonden en opgelost. Een andere 'vakman' is 2 keer komen kijken maar kon de lekkage niet vinden.
Candy Post - 15-03-2020
Installeren van ventilatieroosters in bestaande kozijnen: keurig werk verricht, prima op tijd, alles netjes achtergelaten, en het was ook nog eens heel gezellig :)
Michiel Gouka - 14-02-2020
Snelle communicatie, deskundig
Puck Pereboom - 13-02-2020
Vandaag hebben we een ventilatiesysteem in onze badkamer laten plaatsen door JCBventilatie. Netjes gewerkt, ze komen afspraken na en zijn vriendelijk.
Joop Sloop - 04-02-2020
Afgelopen maandag gebelt om een afspraak te maken voor een grote onderhoudsbeurt voor mijn mechanische ventilatie systeem , alles netjes afgesproken , 3 dagen later keurig optijd en vakkundig afgehandeld  , klasse zeker een aanrader!
Stephan Spenkelink - 29-01-2020
Ik had een lekkage in mijn WTW systeem. Dit hebben zij heel vakkundig verholpen. Alles werkt weer prima. Top service.
Joke Gorter - 20-01-2020
Nieuwe cv ketel. Snel geleverd en geplaatst. Netjes gewerkt!
Beoordeling plaatsen