Zakelijk

Voor een optimale ventilatie is het noodzakelijk dat de aanwezige ventilatiesystemen regelmatig worden onderhouden. Vervuiling van ventielen, kanalen en ventilatoren leidt tot vermindering van de afzuigcapaciteit en tot een verslechtering van de luchtkwaliteit. Zeker bij de moderne balansventilatie (WTW-systemen) kan achterstallig onderhoud van het systeem leiden tot (gezondheids-) klachten.

Een slecht geventileerde school met alle gezondheidsklachten van dien is toch wel het laatste dat u uw leerlingen en leraren wilt aandoen? Omdat in 80% van de onderzochte gevallen het CO2-gehalte in leslokalen niet voldoet aan de advieswaarden die de GGD heeft opgesteld, is het noodzakelijk dat deze lokalen optimaal worden geventileerd. Een te hoog CO2-gehalte, alsmede de aanwezigheid van vocht en schimmels, zorgen voor een hoger ziekteverzuim en hebben een negatieve invloed op de prestaties van zowel leraren als leerlingen. Een schoon en goed werkend ventilatiesysteem zorgt voor een optimaal werkklimaat. Laat de prestaties van uw leraren en leerlingen niet afhankelijk zijn van een slecht werkend ventilatiesysteem en neem contact met ons op. Wij geven u passend advies en verzorgen een op maat gemaakte en vrijblijvende offerte.

Kijk bij particulieren voor meer informatie over de verschillende vormen van ventilatie.

JCBventilatie werkt voor verschillende VVE’s en kan zich derhalve goed inleven in de behoeften van uw leden. Elk ventilatiesysteem heeft periodiek onderhoud nodig om optimaal zijn werk te kunnen blijven doen. Vervuiling van ventielen, kanalen en ventilatoren leidt tot vermindering van de afzuigcapaciteit of zelfs tot een verslechtering van de luchtkwaliteit. Zeker bij de moderne balansventilatie (WTW-systemen) kan achterstallig onderhoud of een onzorgvuldige afstelling van het systeem tot veel klachten leiden. Uw leden verdienen een duidelijke uitleg omtrent de werking van het ventilatiesysteem en de eventuele werkzaamheden er aan. Door middel van een uitgebreide presentatie krijgen uw leden antwoord op al hun vragen.

JCBventilatie verwerkt uw wensen in een ontwerp onderhoudscontract welke wij graag aan u presenteren en daar waar het nodig is nog verder aanpassen.

Het werken voor woningbouwverenigingen vergt kennis, flexibiliteit, kwaliteit en netheid. Onze medewerkers hebben deze vaardigheden de afgelopen jaren zeker vergaard en dat maakt JCBventilatie een zeer geschikte partner. Wij houden niet alleen rekening met uw wensen maar ook met de wensen van uw klanten!

JCBventilatie werkt alleen met gerenommeerde leveranciers en partners. Samen met hen stellen wij onze kwaliteitsdoelstellingen vast waarvan wij niet willen en kunnen afwijken. Onze klant krijgt op deze manier de producten en de service waar zij recht op heeft.

JCBventilatie heeft de volgende leveranciers en partners: