luchtkanalen reinigen

Luchtkanalen reinigen

Luchtkanalen zijn systemen dat lucht transporteert in huis naar bijvoorbeeld een ventilatierooster. Om vervuilde lucht probleemloos te blijven transporteren, dienen de luchtkanalen in topconditie te zijn.

Blijft er veel vocht en stof in huis of het kantoor hangen? Dat is een signaal voor een vervuild luchtkanaal. Tijd om de luchtkanalen te reinigen en uw leefomgeving schoon te houden!

Neem vrijblijvend contact op met JCB Ventilatie!

Waarom uw luchtkanalen reinigen?

Luchtkanalen reinigen. Waarom is het noodzakelijk om dit periodiek te (laten) doen? Woningen zijn tegenwoordig steeds beter geïsoleerd. Het gevolg hiervan is dat vervuilde lucht eenvoudiger kan blijven hangen. Dat maakt het belangrijk om goed te ventileren.

Na enige tijd raken luchtkanalen vervuild door onder andere stof en vocht. Dit tast de luchtkanalen aan en beperkt de werking ervan. Waarom reiniging vereist is?

  • We bevinden ons meer dan 75% van onze tijd binnenshuis (of op kantoor)
  • Een bevuild systeem is slecht voor de gezondheid en allergieën
  • Het systeem werkt stiller en behoudt goede zuigkracht

Wat levert het u op?

Behalve dat schone kanalen een gezond luchtklimaat bevordert, levert het u ook in de portemonnee meer op. Uw systeem gaat langer mee, waardoor vervanging met meerdere jaren uitgesteld wordt. Gereinigde luchtkanalen leveren u het volgende:

  • Het bevordert uw gezondheid
  • U bespaart jaarlijks tussen de €40,- en €75,-
  • Uw ventilatiesysteem gaat langer mee

luchtkanaalsysteem reiningen particulier en zakelijk

Onderhoud en reiniging van de luchtkanalen

Is uw mechanisch ventilatiesysteem of WTW-systeem aan reiniging toe? JCB Ventilatie realiseert de reiniging en combineert dit eventueel met vereiste onderhoud aan uw systeem. Ieder kanaal reinigen wij grondig met professioneel apparatuur. Er blijft geen vuil achter en uw systeem is weer in goede staat.

Wanneer is onderhoud vereist?

Dit is afhankelijk van het huishouden. Als vuistregel hanteert JCB Ventilatie dat uw ventilatiesysteem iedere 2 jaar een onderhoudsbeurt nodig heeft. Hiermee bedoelen wij het reinigen van de luchtkanalen, de WTW-unit en het inregelen van het systeem.

Neem vrijblijvend contact op!

JCB Ventilatie is al jarenlang specialist in ventilatiekanalen reinigen, onderhouden en vervangen van ventilatiesystemen. Hecht u waarde aan een gezond binnenklimaat en wilt u jaarlijks tot €75,- besparen? Neem dan vrijblijvend contact met ons op.

Wij zijn actief in de regio van Amsterdam, Alkmaar, Hoofddorp, Amstelveen tot Hilversum.

Neem vrijblijvend contact op en bespaar tot €75 per jaar